Q&A

Varför har MTK Hankinnat bildats?
Det här gör vi för att stärka Finlands landsbygd och företagande på landet, samt ge ytterligare mervärde och bättre förmåner till medlemmarna i MTK, skogsvårdsföreningarna och SLC, säger Sanna Blomberg, vd för MTK Hankinnat.

Genom att nyttja den erfarenhet vi har från avtalen hos LRF Samköp samt de synergieffekter vi kan få med samarbetspartners som verkar på den nordiska marknaden ser vi stor potential i den här affären. Det finns många likheter mellan den svenska och finska marknaden men också vissa skillnader i hur till exempel LRF och MTK är organiserade vilket gör att vi har mycket att lära av varandra, fortsätter Sanna.

Vad har detta för nytta för mig som medlem?
Som medlem får du bland annat rabatt på person- och transportbilar, fyrhjulingar och snöskotrar, industrivaror, verktyg, byggnadsmaterial, maskiner, reservdelar, däck och möbler 

Du får rabatt från ett trettiotal samarbetspartners

Hur mycket kan jag spara?
Rabatten varierar för de olika avtalen och på olika produkter. 

Hur går det till?

Rabatterna varierar för de olika avtalen och på olika produkter och kan nyttjas när medlemsavgiften är betald. För att använda de flesta förmånerna öppnar man ett konto på mtkhankinnat.fi för att få sitt medlemskap kopplat till de olika rabattavtalen. Verifiera ditt medlemskap på mtkhankinnat.fi genom att fylla i ditt medlemsnummer och postnummer.

En del rabatter beviljas genom att uppvisa medlemskort vid köptillfället medan en del tjänsteleverantörer förutsätter FO-nummer eftersom förmånerna har tagits fram för företagare

Vid köp av vissa bilmärken får du en rabatt redan vid köpet och dessutom en bonus utbetald när bilen har levererats. Några bilar erbjuder endast en bonus i efterhand, den ansöker du om här. Se villkor för respektive bilmärke, för att vara säker på just den förmån du får. 

Finansierar MTK och SLC detta?
Nej, detta är helt finansierat av leverantörerna, inte från din medlemsavgift. Genom konkurrenskraftiga medlemsförmåner kan MTK Hankinnat stärka medlemmarnas företagsamhet och företagens lönsamhet.