Onninen

Använd medlemsförmåner hos Onninen - upp till 60% rabatt på sortiment beroende på produktkategori.

MTK och mhy:s medlemmar får medlemsarabatt på Onninens lagersortiment. Alla priser är utan moms. Avtalade priser gäller för företagskunder som har öppnat konto hos Onninen och kopplat det till MTK Hankinnats avtal. Kom ihåg att ange Y-nummer och medlemsnummer när du ansöker om konto hos Onninen. Onninens leveransvillkor som gäller för avtalet hittar du här: leveransvillkor.

ÖPPNA KONTO HOS ONNINEN FÖR ATT AKTIVERA MEDLEMSFÖRMÅNERNA

Vi kontrollerar ditt MTK/mhy medlemskap via verifieringen nedan. Följ instruktionerna och öppna kontot hos Onninen. Efter registrering får automatiskt ett inlogg till Onninens webshop.

Här kontrollerar vi ditt medlemskap, sen kan du öppna konto hos Onninen

Fyll bara i det här formuläret med ditt MTK/mhy medlemsnummer samt postnummer, så hjälper vi dig igång! Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något.

Obs! Ditt medlemsnummer bör vara 10-siffrigt, som mhy medlem lägger du till en 0 (nolla) framför ditt egentliga nummer. Genom att fylla i verifieringen flyttas du vidare till kontoöppning hos Onninen.

ONNINEN PRODUKTSORTIMENT

Onninen har ett brett utbud av produkter inom; VVS, el, kyl, energi, industri och belysning. Utöver det finns sortiment av verktyg, arbetskläder och skydd. Se hela sortimentet i Onninens Express-butiker eller e-handel. Onninens Express-butiker finns på över 50 platser i Finland.


Apua verkkoasiointiin videoista

Askarruttaako verkkoasiointi? Anna Lepin auttaa!
Tutustu verkkokauppamme napakoihin ohjevideoihin täällä.