Kramp Oy

Du som är medlem i MTK eller mhy kan få bra rabatt på i stort sett hela Kramps sortiment av reservdelar och tillbehör för skog- och lantbruk.

Kramp är Europas ledande leverantör av reservdelar och tillbehör till jordbruket. Vårt produktsortiment innehåller rätt delar och tillbehör för sådd, reparation och skörd. Logistikcentret i Paimio är en del av ett transeuropeiskt nätverk och garanterar snabba och säkra leveranser av produkter.

 

Enkel beställning och snabb leverans

 

Vår lösning är väldigt enkel. Om du arbetar inom jordbrukssektorn och har ett giltigt företags-ID kan du få ett användarnamn i Kramp webbutik. Webbutiken fungerar sömlöst på alla enheter så att du kan göra din beställning var som helst och när som helst. De beställda produkterna kan levereras direkt till gården eller till Kramp-återförsäljarens butik.

 

Om du redan har ett konto hos Kramp kan du be Kramps kundservice att koppla det till MTK Hankinnats avtal.

Produktgrupper och rabatter av förmåner

Maskindelar –  även -20 %
Slangar och sprutor – även -15 %
Delar till traktorer och fordon – även -20 %
Verkstad – även -20 %
Djurhållning och jordbruk – även -15 %
Skog- och landskapsarkitektur – även -15 %
Leksaker, hushållsartiklar, kläder och skyddskläder – även -20 %
Överföring – även -30 %
Tryckluft och elektriska tillbehör – även -20 %
Hydraulik – även -35 %

Avaa yritystili Krampille

Bekräfta ditt medlemskap genom medlemskontrollen nedan. Följ instruktionerna och öppna ett företagskonto i Kramps webbutik. När din ansökan har behandlats skickar vi ett användarnamn i ditt e-postaddress, varefter Kramp webbutik kommer att vara tillgängligt för dig med alla dess funktioner. Du har tillgång till Kramps enorma utbud av jordbruksprodukter och du kan dra nytta av våra rabatter för MTK och mhy-medlemmar, som gäller för alla produkter i Kramp webbutik. Medlemsnumret måste ha 10 siffror, så 0 (noll) måste läggas till framför mhy-medlemsnumret.


Tilinavauskampanja

Lahjaksi ruuvauskärkisarja (arvo 16,95 €, sis alv) ensimmäisen Krampin verkkokauppaostoksen yhteydessä (toim.maksu lisätään). Voimassa 31.3.2021 asti.

Osallistut arvontaan

Kaikkien Krampin tilin 31.3.2021 mennessä avanneiden kesken arvotaan CEMO Cube diesel tank 1500 l , arvo 3350 €, sis. alv.