10-28 % rabatt från Grolls!

Som MTK, mhy eller SLC medlem får du mellan 10-28%  rabatt hos Grolls. Rabatten varierar beroende på produktkategori*

Du som är medlem i MTK, mhy eller SLC kan öppna företagskonto hos Grolls och få rabatt på deras omfattande sortiment.

Grolls har det mesta inom yrkeskläder och personligt skydd.
Dessutom gäller samma konto även hos TOOLS som har ett stort sortiment av verktyg, tillbehör och industriella komponenter som lager och transmissionskomponenter.

Bekanta dig med TOOLS:

Har du redan ett företags konto som är kopplat till MTK Hankinnats avtal kommer du automatiskt få rabatt även hos Grolls och TOOLS när du handlar på ditt kundnummer i butik eller webhandel.

* Gäller ej kampanjvaror och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Avtalet gäller både i butik och e-handel. 

Öppna konto för rabatt

Öppna konto och handla med MTK Hankinnats rabatt hos TOOLS och Grolls
Öppna konto genom att verifiera ditt medlemskap här. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något. Lägg till en nolla (0) om ditt medlemsnummer endast har nio siffror. 

Koppla befintligt konto
Har du redan ett företagskonto hos Grolls eller TOOLS och vill koppla det till MTK Hankinnats avtal, kan du göra det via e-post: info@tools.fi

Handla i Grolls eller Tools butik
Om du har ett företagskonto kan du även betala med faktura. Det går också att handla utan ett konto på Grolls och TOOLS. Du får din medlemsrabatt genom att visa ett giltigt medlemskort (papperkort eller mobil) och berätta att du vill handla med MTK Hankinnats avtal.
Hitta din närmaste butik

Handla i e-handel
För att handla i Grolls eller TOOLS nätbutiker måste du än så länge ha en separat inloggning till de båda butikerna. För att få inlogg kan du maila: info@tools.fi. Ange ditt medlemsnummer och uppge att du vill ta del av MTK Hankinnat avtalet

Avtalet är tecknat av MTK Hankinnat. Reservation för eventuella fel.