Kramp Oy

Huomattava alennus koko Kramp Verkkokaupan laajasta maatalouden varaosa- ja tarvikevalikoimasta.

Kramp on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Tuotevalikoimastamme löytyy oikeat osat ja tarvikkeet niin kylvö-, korjaus- kuin sadonkorjuutöihinkin. Paimiossa sijaitseva logistiikkakeskus on osa Euroopan laajuista verkostoa ja se takaa tuotteille nopeat ja varmat toimitukset.

Avaa yritystili Krampille

Vahvista jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699. Seuraa ohjeita ja avaa yritystili Kramp Verkkokauppaan. Kun hakemuksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiisi käyttäjätunnuksen, jonka jälkeen Kramp Verkkokauppa on käytössäsi kaikkine ominaisuuksineen. 

Tilaaminen on helppoa ja toimitukset nopeita

 

Ratkaisumme on hyvin yksinkertainen. Jos toimit maatalousalalla ja sinulla on voimassa oleva Y-tunnus, voit saada käyttäjätunnuksen Krampin verkkokauppaan. Verkkokauppa toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, joten voit tehdä tilauksesi missä ja milloin hyvänsä.

Rekisteröityminen helppoa. Valitset vain listalta oman, lähimmän jälleenmyyjäsi, täytät lomakkeen ja lähetät sen. Saat käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi muutaman päivän kuluttua, ja sen jälkeen ulottuvillasi on koko Krampin valtava maatalousalan tarvike- ja varaosavalikoima. Jäsenalennukset koskevat kaikkia tuotteita Kramp Verkkokaupassa. 

Voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja toimitamme tilatut tuotteet suoraan perille asti aina edullisella 10 € rahtimaksulla (poikkeuksena erikseen ilmoitettavat tuotteet, joista peritään rahti sen mukaan, mikä todellinen rahti on, esim. puiset aitatolpat, lieteletkut ja nuolukivet lavoittain toimitettuna). Jälleenmyyjäsi toimii yhteyshenkilönä esim. hinnoitteluun tai palautuksiin liittyvissä asioissa, ja myös laskuttaa tilaamasi tuotteet.

Jos olet jo Krampin asiakas, voit pyytää asiakaspalvelua liittämään asiakkuutesi MTK Hankintojen sopimukseen.

Jäsenetujen tuoteryhmät ja alennukset

Koneiden osat –  jopa -20 %
Letkut ja ruiskut – jopa -15 %
Traktorien ja ajoneuvojen osat – jopa -20 %
Verstas ja korjaamo – jopa -20 %
Eläintalous ja maanviljely – jopa -15 %
Metsä- ja viherhoitoala – jopa -15 %
Lelut, kotitaloustavarat, vaatteet ja suojavaatteet – jopa -20 %
Voimansiirto – jopa -30 %
Paineilma- ja sähkötarvikkeet – jopa -20 %
Hydrauliikka – jopa -35 %