Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.
Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.

Motonet Pro

10 % alennus 18 eri brändiltä

Saat 10 % alennusta Pro Partner -brändeistä ja vuosihyvityksen ostoista tuplana. Kirjaudu ensin tälle sivulle, sen jälkeen voit avata Motonet Pro yritystilin. Yritystiliavauksen jälkeen voit asioida kaikkien Motonet-tavaratalojen PRO-tiskeillä tai tilata verkkokaupasta.

Pro brändit: 

Bahco, Blåkläder, CRC, Empire, EXIDE, Fein, Fiskars, Jalas, Knipex, Mirka, Nilfisk, Oregon, Senco, Sika, Sokeva, Tegera, Telwin, Zekler

Kirjautuneena näet enemmän 

Kirjaudu sisään nähdäksesi alennukset ja käyttääksesi etuja. 

Näin käytät yritysmyyntipalvelua

Motonet PRO on Motonetin yritysmyyntipalvelu. Yritystiliavauksen jälkeen voit asioida kaikkien Motonet-tavaratalojen PRO-tiskeillä tai verkkokaupassa. Voit asioida kaikissa tavaratalossa tai tehdä tilauksesi etukäteen noudettavaksi joko puhelimitse tai sähköpostitse valtakunnalliseen yritysmyyntipalveluun. Contact Center palvelee yritysasiakkaita arkisin klo 7.30-16.30 osoitteessa pro@motonet.fi ja puhelimitse numerossa 030 621 60.

Laajasta tuotevalikoimasta löydät tuotteet muun muassa rakentamiseen, remontointiin, metsänhoitoon, kalastukseen, metsästykseen, vapaa-aikaan sekä auton huoltoon ja varusteisiin. 

MTK Hankintojen jäsenedut vain MTK:n, SLC:n ja mhy:n jäsenille.