Kramp

Jopa 35 % alennus koko Kramp verkkokaupan laajasta maatalouden varaosa- ja tarvikevalikoimasta.

Avaa yritystili Krampille. Aloita rekisteröitymällä tai kirjautumalla tälle sivulle, pääset sen jälkeen luomaan käyttäjätilin Krampin verkkokauppaan. Voit tilata tuotteita alennuksella missä ja milloin vain. 

Jäsenetujen tuoteryhmät ja alennukset

Koneiden osat –  jopa -20 %
Letkut ja ruiskut – jopa -15 %
Traktorien ja ajoneuvojen osat – jopa -20 %
Verstas ja korjaamo – jopa -20 %
Eläintalous ja maanviljely – jopa -15 %
Metsä- ja viherhoitoala – jopa -15 %
Lelut, kotitaloustavarat, vaatteet ja suojavaatteet – jopa -20 %
Voimansiirto – jopa -30 %
Paineilma- ja sähkötarvikkeet – jopa -20 %
Hydrauliikka – jopa -35 %

Kramp on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Tuotevalikoimastamme löytyy oikeat osat ja tarvikkeet niin kylvö-, korjaus- kuin sadonkorjuutöihinkin. 

Kirjautuneena näet enemmän 

Kirjaudu sisään nähdäksesi alennukset ja käyttääksesi etuja. 

Tilaaminen on helppoa ja toimitukset nopeita

Paimiossa sijaitseva logistiikkakeskus on osa Euroopan laajuista verkostoa ja se takaa tuotteille nopeat ja varmat toimitukset.

Jos toimit maatalousalalla ja sinulla on voimassa oleva Y-tunnus, voit saada käyttäjätunnuksen Krampin verkkokauppaan. Verkkokauppa toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, joten voit tehdä tilauksesi missä ja milloin hyvänsä.

Valitse listalta oma lähin jälleenmyyjäsi, täytä lomakkeen ja lähetä se. Saat käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi muutaman päivän kuluttua, ja sen jälkeen ulottuvillasi on koko Krampin valtava maatalousalan tarvike- ja varaosavalikoima. Jäsenalennukset koskevat kaikkia tuotteita Kramp Verkkokaupassa. 

Voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja toimitamme tilatut tuotteet suoraan perille asti 10 € rahtimaksulla (poikkeuksena erikseen ilmoitettavat tuotteet, joista peritään rahti sen mukaan, mikä todellinen rahti on, esim. puiset aitatolpat, lieteletkut ja nuolukivet lavoittain toimitettuna). Jälleenmyyjäsi toimii yhteyshenkilönä esim. hinnoitteluun tai palautuksiin liittyvissä asioissa, ja myös laskuttaa tilaamasi tuotteet.