Nokian Ground King Intuitu- älyrenkaat normaalirenkaiden hinnalla

Hinnat ovat voimassa 30.6.2022 asti

Suorituskykyä maastoon ja tielle

Ripeät maantiekuljetukset ja siirtymät työmaiden välillä ovat olennainen osa traktoriurakointia. Tehokkaan tiekäytön lisäksi voimaa ja sujuvaa liikkuvuutta tarvitaan myös maastossa, pelloilla ja työmailla. Nokian Ground King -rengas vastaa molempiin tarpeisiin, ja siten tukee työkoneiden monipuolisuutta erinomaisesti.

Pitoa, suorituskykyä ja mukavuutta

Nokian Ground King -renkaassa on hyödynnetty HybrilugTM -teknologiaa, jossa yhdistyvät ripa- ja palakuvioiden parhaat ominaisuudet. Sama rengas tarjoaa pitoa maastossa kuin maastossa sekä ajomukavuutta ja tarkkaa ohjaustuntumaa tiekäytössä.

Renkaan kulutuspintakuvio on korkealaatuista ja erittäin hyvin kulutusta kestävää kumiseosta, ja sillä on tavanomaista vetokuviota suurempi kosketuspinta-ala maahan. Tämän ansiosta renkaan käyttöikä on poikkeavan pitkä – runsaassakin tiekäytössä.

Kantavuutta moneen käyttöön

Ripa- ja palarenkaan parhaiden ominaisuuksien yhdistämisen lisäksi Nokian Ground King -renkaalla on myös huippuluokan kantavuus. Kyky siirtää raskaampia kuormia ja käyttää raskaampia lisälaitteita laajentavat työkoneiden käyttömahdollisuuksia entisestään.

Älyrenkaat traktoreille - digitaalinen etulyöntiasema

Oletko valmis täysin uudenlaiseen traktorityöskentelyyn? Valmiina työntekoon, joka on hallittua, turvallisempaa, tehokkaampaa ja taloudellisempaa? Rengaspainetta ja lämpötilaa tarkkailevien Nokian Tyres IntuituTM -älyrenkaiden sekä puhelinsovelluksen yhteistyöllä olet aina kärryillä siitä, mitä renkaillesi kuuluu.

Langattoman ja koneesta riippumattoman Nokian Tyres Intuitu -palvelun rengaspaineen ja lämpötilan tarkkailu toimii sisäänrakennettujen sensoreiden ja Bluetooth-yhteyden avulla. Nokian Tyres Intuitu pitää sinut ajan tasalla niin hälytysten kuin kalustohallintaan tarvittavan datankin avulla.

Lue lisää renkaista

https://www.nokianrenkaat.fi/raskaat/innovatiivisuus/nokian-tyres-intuitu/ https://www.nokianrenkaat.fi/raskaat/renkaat/maatalous-urakointi/nokian-ground-king/

Erikoishinnat ovat voimassa 30.6.2022 saakka