Toyota

Saat hankintaedun ostaessasi uuden Toyotan.

Hankintaetu hyvitetään jäsenelle EUR-määräisenä hankintaetuna, jolla jäsen saa hankkia tuotteita ja/tai palveluita auton myyneeltä Toyota-jälleenmyyjältä. 

Hankintaetu 

  • hybridi-henkilöautomalleista 250 euroa
  • bensa/diesel-henkilöautomalleista ja hyötyajoneuvoista 500 euroa

Edun voi käyttää esim. Toyota-huoltoon, Toyotan virallisiin lisävarusteisiin, Toyota-tuotteisiin ja/tai Toyota-autotalon palveluihin, joita Toyota-jälleenmyyjä myy tai markkinoi. 

Auton tulee olla uusi Toyota-merkkinen auto. Saat hankintaedun myös rahoitussopimuksella ostetusta autosta. Hankintaetu on voimassa vuoden ajan (365 päivää). Hankintaetu sisältää alv:n.

Näin saat hankintaedun

Näytä voimassa oleva jäsenkorttisi Toyota-jälleenmyyjälle ja pyydä tarjous yritysautosta, kerro auton tulevan y-tunnuksellenne ja että olet yrittäjäjäsen (yksityinen elinkeinonharjoittaja, jolla on y-tunnus). Tilaa ja ensirekisteröi uusi Toyotasi y-tunnukselle. Pyydä jälleenmyyjää opastamaan MyT sovelluksen ja hybridiajovalmentaja-ominaisuuden käytössä ajopäiväkirjan luomiseen. Hae hankintaetua kolmen kuukauden kuluessa auton ensirekisteröintipäivän jälkeen alla olevasta linkistä. Jos olet ostanut Toyotan rahoitussopimuksella, hae hankintaetua myös silloin kolmen kuukauden kuluessa ensirekisteröintipäivästä.

Toyotalla on myös useita valtakunnallisia kampanjoita. Kaikkien uusien Toyota-kampanjoiden lisäksi saat MTK-hankintaedun!

Uutta! Osta Toyota verkkokaupasta

Esim.: YARIS 1.5 Hybrid actie online edition. Toyota Easy Osamaksu kk-erä esim. 229 €
- tilaa verkkokaupasta 
- ensirekisteröi uusi Toyotasi y-tunnukselle ja saat Toyotan MTK-hankintaedun!

Nyt kampanjana C-HR-malleissa nopea toimitus ja talvirengasyhdistelmä kevytmetallivantein erikoishintaan. Valittavana on nasta- tai kitkarenkaat. Valitessasi esim. C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 200 €.
Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin:
https://www.toyota.fi/ajankohtaista/tarjoukset-kampanjat/winter-pack-2020.json

Löydä lähin jälleenmyyjäsi: toyota.fi

Hae hankintaetua

Huom! Hankintaetuhakemus tulee lähettää kolmen kuukauden kuluessa auton ensirekisteröintipäivästä.

Auto rekisteröidään jäsenen yritykselle (y-tunnukselle), jonka täytyy olla rekisteröity ajoneuvon omistaja (tai 1. haltija, jos auto on hankittu osamaksulla) vähintään kuuden kuukauden ajan saadakseen hankintaedun. Mahdolliset muutokset alennuksiin ja hankintaetuun pidätetään.

Hae hankintaetua: mtkhankinnat.fi/autobonus

Miksi auto kannattaa ensirekisteröidä yritykselle?

Toyotan hankintaedun saanti edellyttää auton tilaamista y-tunnukselle ja vähintään sen ensirekisteröintiä yrittäjäjäsenen y-tunnukselle. Suurin hyöty auton ensirekisteröintiin yritykselle on auton realisoinnin/vaihdon yhteydessä mahdollisesti saatava parempi hyvityshinta/jälleenmyyntiarvo. Nimittäin, kun auto rekisteröidään y-tunnukselle ja käytetään alv-vähennyskelpoisessa ajossa, säilyttää auto vähennyskelpoisuuteensa myös auton vaihtotilanteessa ja mahdollistaa auton alv-vähennyskelpoisuuden myös seuraavalle yritykselle. Siten auton jälleenmyyntimahdollisuudet ovat laajemmat ja auton arvo on verovähennyskelpoisuuden myötä korkeampi niin autoa jälleenmyyvälle autoliikkeelle, kuin seuraavalle yritysauton ostajalle.

Vähennyskelpoisuus vaatii ajopäiväkirjan

Usein (henkilö-)auton vähennyskelpoisuus vaatii ajopäiväkirjan. Toyota MyT -sovelluksesta sellaisen saa tehtyä Toyota-henkilöautoihin kätevästi, MyT sovelluksen hybridiajovalmentaja-ominaisuutta hyväksikäyttäen. Hybridiajovalmentaja-ominaisuus tallentaa kaikki auton matkat ja mahdollistaa matkojen listauksen sekä sisältää mahdollisuuden valita kunkin matkan statukseksi ”työmatka”. Ilman tätä valintaa matka oletetaan yksityisajoksi. Sovelluksesta saa raportin ladattua kaikista ajoista, jotka olet ajanut työ- tai yksityisajoa. Rajaus on tehtävissä 1-3 kk ajalta ja raportti sisältää tiedot: lähtöaika, lähtöpiste, saapumisaika, määränpää, kilometrit (km) & matkan tyyppi. MyT sovellus sisältää myös paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia ja siksi sen käyttäminen kannattaa.

Varmista kirjanpitäjäsi ja paikallisen veroviranomaisen kanssa lopulliset edellytykset verovähennyksistä autoilun osalta yrityksessänne.