Toyota

Saat hankintaedun ostaessasi uuden Toyotan.

Hankintaetu MTK-, Mhy- ja SLC-jäsenelle on 

  • hybridi-henkilöautomalleista 250 € 
  • bensa/diesel-henkilöautomalleista ja hyötyajoneuvoista 500 €

Hankintaetu hyvitetään MTK-, Mhy- ja SLC-jäsenelle EUR-määräisenä hankintaetuna, jolla jäsen saa hankkia tuotteita ja/tai palveluita auton myyneeltä Toyota jälleenmyyjältä. Jäsenellä tulee olla Y-tunnus.

Edun voi käyttää esim. Toyota-huoltoon, Toyotan virallisiin lisävarusteisiin, Toyota-tuotteisiin ja/tai Toyota-autotalon palveluihin, joita Toyota-jälleenmyyjä myy tai markkinoi. Hankintaetu sisältää alv:n.

Näytä MTK-, Mhy- tai SLC-jäsenkorttisi Toyota-jälleenmyyjällesi ja pyydä tarjousta MTK Hankintojen sopimushinnalla. Hae kaupanteon jälkeen hankintaetua osoitteesta mtkhankinnat.fi/autobonus. Huom! Hankintaetuhakemus tulee lähettää kolmen kuukauden kuluessa auton ensirekisteröintipäivästä. Saat hankintaedun myös rahoitussopimuksella ostetusta autosta. Hae hankintaetua myös tässä tapauksessa kolmen kuukauden kuluessa auton ensirekisteröintipäivästä. Hankintaetu on voimassa vuoden ajan (365 päivää).

Saadaksesi hankintaedun sinulla täytyy olla Y-tunnus, hankittava auto tulee ensirekisteröidä MTK-jäsenyrityksen nimiin ja auton tulee olla uusi Toyota-merkkinen auto. Mahdolliset muutokset etuihin pidätetään.

Toyotalla on useita valtakunnallisia kampanjoita. Kaikkien uusien Toyota-kampanjoiden lisäksi saat myös MTK-hankintaedun!

Nyt kampanjana C-HR-malleissa nopea toimitus ja talvirengasyhdistelmä kevytmetallivantein erikoishintaan. Valittavana on nasta- tai kitkarenkaat. Valitessasi esim. C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 200 €.
Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin:
https://www.toyota.fi/ajankohtaista/tarjoukset-kampanjat/winter-pack-2020.json

Löydä lähin jälleenmyyjäsi: toyota.fi