Tools

Alennusta TOOLSilta 10-65 % tuoteryhmästä riippuen*

Avaa yritystili TOOLSille ja saat alennusta laajasta valikoimasta työkaluja, lisävarusteita ja teollisuuden komponentteja, kuten laakereita ja voimansiirtokomponentteja. Saat alennuksen myymälässä ja verkkokaupassa.

* Ei koske tarjoustuotteita, jäsenalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin. 

Näin saat TOOLSin jäsenalennukset

Avaa yritystili vahvistamalla jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699. Ilmoita y-tunnuksesi ja seuraa ohjeita. Voit käyttää samaa tiliä myös Grollsilla.

Käytä samaa tiliä TOOLSilla ja Grollsilla
Kun avaat tilin TOOLSille, voit käyttää samaa tiliä myös Grollsilla. Grollsilta saat työvaatteita ja henkilökohtaisia suojaimia.
mtkhankinnat.fi/grolls

Tili jo ennestään Grollsilla tai TOOLSilla?
Jos sinulla on ennestään yritystili Grollsilla tai TOOLSilla, pyydä tilisi liittämistä MTK Hankintojen sopimukseen sähköpostitse: info@tools.fi.

Näin saat jäsenedun Grollsin ja TOOLSin myymälässä
Kun sinulla on yritystili, voit maksaa laskulla tai kassalla. Voit myös tehdä ostoksia ilman yritystiliä näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia (paperikortti tai mobiili) ja kertomalla että haluat tehdä ostoksia MTK Hankintojen sopimuksella. 
Löydä lähin TOOLS-toimipisteesi

Näin saat jäsenedun verkkokaupassa
Verkkokaupassa asioidessasi sinulla pitää olla erilliset kirjautumistunnukset Grolssille ja TOOLSille. Saat ne lähettämällä sähköpostia: info@tools.fi. Muista kertoa, että olet MTK-, Mhy- tai SLC-jäsen ja lisätä jäsennumerosi.

Oikeus muutoksiin pidätetään.