Tools

Alennusta TOOLSilta 10-65 % tuoteryhmästä riippuen*

Avaa yritystili TOOLSille ja saat alennusta laajasta valikoimasta työkaluja, lisävarusteita ja teollisuuden komponentteja, kuten laakereita ja voimansiirtokomponentteja. Saat alennuksen myymälässä ja verkkokaupassa.

Käytä samaa tiliä TOOLSilla ja Grollsilla
Kun avaat tilin TOOLSille, voit käyttää samaa tiliä myös Grollsilla. Grollsilta saat työvaatteita henkilökohtaisita suojaimia.
mtkhankinnat.fi/grolls

* Ei koske tarjoustuotteita, eikä sitä voida yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin. 

Näin saat TOOLSin jäsenalennukset

Avaa yritystili tästä vahvistamalla jäsenyytesi MTK-, mhy-, SLC- tai 210-alkuisella jäsennumerollasi. Huom. jäsennumerossa tulee olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen. Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. 
Voit käyttää samaa tiliä myös Grollsiila.

Tili jo ennestään Grollsilla tai TOOLSilla?
Jos sinulla on ennestään yritystili Grollsilla tai TOOLSilla, pyydä tilisi liittämistä MTK Hankintojen sopimukseen sähköpostitse: info@tools.fi.

Näin saat jäsenedun Grollsin ja TOOLSin myymälässä
Kun sinulla on yritystili, voit maksaa laskulla tai kassalla. Voit myös tehdä ostoksia ilman yritystiliä näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia (paperikortti tai mobiili) ja kertomalla että haluat tehdä ostoksia MTK Hankintojen sopimuksella. 
Löydä lähin TOOLS-toimipisteesi

Näin saat jäsenedun verkkokaupassa
TOOLSin verkkokaupassa asioidessasi sinulla pitää olla erilliset kirjautumistunnukset Grolssille ja TOOLSille. Saat ne lähettämällä sähköpostia: info@tools.fi. Muista kertoa, että olet MTK- tai mhy-jäsen ja lisätä jäsennumerosi.

MTK Hankinnat Oy on neuvotellut sopimuksen. Oikeus muutoksiin pidätetään.