Stark

Alennus hyllynreunahinnoista 10 % varasto-ostoista - ei koske kampanjatuotteita.

STARKin tuotevalikoima kattaa seuraavat osa-alueet: erittäin laaja valikoima puutavaraa, rakennustarvikkeet, koneet ja laitteet rakentamiseen sekä pihalle, maalit, pintamateriaalit, saunan ja kylpyhuoneet tarpeet sekä paljon muuta rakentamiseen ja remontointiin. Noudatamme puutavaran myynnissä PEFC-standardeja.

PEFC

Avaa yritys- tai käteismaksutili myymälässä

Varaudu näyttämään MTK-, Mhy- tai SLC-jäsenkorttisi sekä tunnistautumaan henkilökortilla. Jäsenedut ovat voimassa vain jäsenille, jotka ovat avanneet STARKin yritys- tai käteismaksutilin. Saat 10 % alennuksen hyllynreunahinnoista varasto-ostoista (ei koske kampanjatuotteita).

Huom! Jos olet jo ennestään STARKin tiliasiakas, pyydä myymälähenkilökuntaa liittämään sinut MTK Hankintojen sopimukseen.

Tilaa verkosta tai osta myymälästä

Tilinavauksen jälkeen saat tiliisi yhdistetyn asiakasnumeron. Rekisteröidy verkkokauppaan ja syötä asiakasnumerosi rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröitymisen jälkeen voit tilata tuotteita verkkokaupasta tai ostaa paikallisesta Starkin myymälästä aina asiakaskohtaisilla hinnoillasi. Saat tuotteet toimitettuna perille tai voit noutaa ne myymälästä.

Mikäli kohtaat ongelmia rekisteröitymisessä ole yhteydessä myyjääsi tai asiakaspalveluumme.

Huom! Ensimmäisestä yli 100 euron verkkokauppaostoksesta saat 20 euron alennuksen tilinavauksen yhteydessä saamallasi alennuskoodilla (koodi syötetään tilauksen maksamisen yhteydessä verkkokauppaan).

STARK on ammattilaisen, rakentajan ja remontoijan luotettava yhteistyökumppani. Olipa kyse sitten suuremmasta projektista tai pikaisestakin pienemmästä hankinnasta, noudosta tai täsmällisestä perille toimituksesta, palvelemme asiakkaitamme vahvalla ammattitaidolla. Näin sinä voit keskittyä projektisi toteutukseen.

STARK palvelee 26 yksiköstä, 20 eri paikkakunnalla ympäri Suomen.
Katso tästä lähin STARK-myymäläsi.

Tutustu STARK-verkkokauppaan