S-Business

Alennus polttonesteistä kaikilta ABC-asemilta.

MTK Hankinnat on neuvotellut sinulle jäsenalennuksen polttonesteistä. Hae yrityksellesi S-Business-korttia ja käytä sitä tankatessasi ABC-asemalla. Saat jokaista tankkaamaasi litraa kohden 5 sentin alennuksen (sis. alv. 24%). Ostot eivät kerrytä S-ryhmän Bonusta.
S-Business-kortin saaminen edellyttää S-Business Oy:n hyväksyttyä luottopäätöstä.

ABC-asemien verkosto on kattava: käytössäsi on lähes 450 asemaa ympäri Suomen.

Hae S-Business-korttia

Aloita S-Business-kortin hakeminen vahvistamalla jäsenyytesi MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi ja postinumerollasi. Hakemus ohjaa sinua tilinavauksessa pyydettyjen tietojen osalta. Sinun tulee ilmoittaa myös y-tunnuksesi. 

Saat S-Business-kortin postitse noin kahden viikon kuluessa korttihakemuksesta.

Mikäli sinulla on jo S-Business-kortti käytössäsi, ilmoita asiakaspalveluun, että haluat liittyä MTK Hankintojen sopimukseen ja ilmoita samalla jäsennumerosi. Asiakaspalvelun yhteystiedot: puh. 010 768 0820 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min) tai s-business@sok.fi.

S-Business

S-Business on kotimainen yrityskortti – yrityksille ja yhteisöille toimialasta riippumatta. Kortti käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa, ja saat ostoksistasi alennusta ja etuja! Kuittia ei tarvitse säästää, kirjanpidon tarvitsemat tiedot löytyvät valmiiksi kuukausittaiselta korttilaskulta. Verkko- ja sähköpostilaskusta ei myöskään veloiteta laskutuslisää (paperilaskusta 2,50 e/lasku).