S-Business

Alennus polttonesteistä kaikilta ABC-asemilta.

MTK Hankinnat on neuvotellut sinulle jäsenalennuksen polttonesteistä. Hae yrityksellesi S-Business-korttia ja käytä sitä tankatessasi ABC-asemalla. Saat jokaista tankkaamaasi litraa kohden 5 sentin alennuksen (sis. alv. 24 %). Ostot eivät kerrytä S-ryhmän Bonusta.
S-Business-kortin saaminen edellyttää S-Business Oy:n hyväksyttyä luottopäätöstä.

UUSI jäsenetu: nyt alennusta myös polttoöljystä 3,5 snt/litra

Saat MTK-, Mhy- ja SLC-jäsenenä alennuksen myös polttoöljystä huhtikuusta 2022 eteenpäin. Alennus on 3,5 snt/ litra (sis. alv. 24 %). Jos sinulla on jo S-Business kortti, saat alennuksen automaattisesti tilausta tehdessäsi. 
Jos sinulla ei vielä ole S-Business-korttia, tee ensimmäisenä korttihakemus alla kohdassa ”Hae S-Business-korttia”.

Huomioithan, että korttihakemuksen käsittelyn ja hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen kortin toimitus kestää noin kaksi viikkoa. 

Kun sinulla on jo S-Business-yrityskortti, toimi näin tilatessasi polttoöljyä: 

  • mene sivulle https://s-business.fi/polttooljy  
  • Pääset tilauslomakkeelle oman Osuuskauppa-alueesi sivulla. Klikkaa alueesi Osuuskauppasivun linkkiä ja valitse asiakkuudeksi S-Business-asiakas.  
  • Seuraa sivujen ohjeita tehdäksesi tilaus.  

Täytä tilauslomakkeelle selkeästi myös polttoöljyn purkuohjeet!

Ennen polttoöljyn tilaamista on hyvä varmistaa, että yrityksesi S-Business-kortilla on riittävä käyttöraja.  Voit tarkastaa yrityksesi korttien käyttörajat S-Business Manager -palvelussa tai ottamalla yhteyttä S-Business-asiakaspalveluun puh. 010 768 0820 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min) tai s-business@sok.fi 

 

Hae S-Business-korttia

Aloita S-Business-kortin hakeminen vahvistamalla jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699. Hakemus ohjaa sinua tilinavauksessa pyydettyjen tietojen osalta. Sinun tulee ilmoittaa myös y-tunnuksesi. 

Saat S-Business-kortin postitse noin kahden viikon kuluessa korttihakemuksesta.

Mikäli sinulla on jo S-Business-kortti käytössäsi, ilmoita asiakaspalveluun, että haluat liittyä MTK Hankintojen sopimukseen ja ilmoita samalla jäsennumerosi. Asiakaspalvelun yhteystiedot: puh. 010 768 0820 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min) tai s-business@sok.fi.

S-Business

S-Business on kotimainen yrityskortti – yrityksille ja yhteisöille toimialasta riippumatta. Kortti käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa, ja saat ostoksistasi alennusta ja etuja! Kuittia ei tarvitse säästää, kirjanpidon tarvitsemat tiedot löytyvät valmiiksi kuukausittaiselta korttilaskulta. Verkko- ja sähköpostilaskusta ei myöskään veloiteta laskutuslisää (paperilaskusta 2,50 e/lasku).

ABC-asemien verkosto on kattava: käytössäsi on lähes 450 asemaa ympäri Suomen.