Rasol

6 % alennus aurinkoenergiaratkaisuista

Aurinkoenergian käyttöönotto parantaa tilojen energiatehokkuutta ja huoltovarmuutta. Investoimalla aurinkoenergiaan, panostat myös uusiutuvaan energiaan ja hiilineutraaliuteen.

UUSI jäsenetu: 6 % alennus aurinkoenergiaratkaisuista

Olemme neuvotelleet alennukset valmiiksi – sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja sopia asennuksesta. Jäsenetu edellyttää voimassaolevaa y-tunnusta.

Asennukset tehdään standardien mukaan omalla asentajatiimillä (maadoitukset, lämpökatkot, uv-suojaus, tuuli- ja lumikuormat, verkkoyhtiön vaatimukset). Kaikilla komponenteilla on 10 vuoden takuu - myös asennuksella.

Rasol Oy tarjoaa ratkaisuja pienemmille tiloille ja Lemkem Oy isommille. Aurinkoenergiaetu on tarkoitettu maatiloille, jotka tarvitsevat aurinkoenergiaratkaisuja yritystoimintansa käyttöön. Jäsenetu ei koske omakotitaloja eikä mökkejä.

Huom! Jäsenetu koskee tilauksia, jotka on tehty 6.9.2022 tai sen jälkeen.

Pyydä tarjous aurinkoenergiaratkaisusta tilallesi

Aloita tarjouspyynnön tekeminen vahvistamalla jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699. Seuraa lomakkeen ohjeita. Sinun tulee ilmoittaa myös y-tunnuksesi. 

Aurinkovoimalan edut maatiloille

Maatilat soveltuvat erittäin hyvin aurinkosähkön tuotantoon. Maatiloilla on todennäköisesti myös runsaasti tilaa aurinkosähköjärjestelmän kattoasennukselle tai vaihtoehtoisesti maa-asennukselle. Myös sähkön tarve on suuri maatiloilla.

Aurinkoenergia on kannattava investointi, koska se maksaa itsensä moninkertaisesti elinkaarensa aikana takaisin. Järjestelmien käyttöikä on jopa 30 vuotta. Aurinkopaneeleille luvataan 25 vuoden päähän aina vähintään 80 % tehontuottotakuu. Se tuottaa uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa ja auttaa maatilaa kohti hiilineutraaliutta.

Huoltoon ei tarvitse käytännössä käyttää aikaa, koska sade pesee paneelit, vuosihuoltoa ei tarvita, siinä ei ole liikkuvia osia eikä nesteitä tarvita. Käytännössä ideaalitilanteessa aurinkovoimalan omistajan ei tarvitse huolehtia järjestelmästä ollenkaan. Riittää kun välillä tarkkailee järjestelmän toimintaa.

Asennus hoituu muutamassa päivässä, maksimissaan viikossa. Yleensä paneeleille löytyy hyvä paikka, jossa ei ole varjostuksia. Lisäksi investoinnille on mahdollista saada tukea jopa 40 %.

Rasol Oy

Rasol Oy on täysin kotimainen uusiutuvan energian asiantuntija. Rasol Oy toimittaa ja asentaa avaimet käteen -aurinkosähköjärjestelmiä minne päin Suomea tahansa.

Rasol Oy maahantuo itse kaikki myymänsä laadukkaat aurinkopaneelit. Heillä on kymmenien vuosien kokemus rakennusalalta. Kaikki heidän myymänsä aurinkopaneelit ovat laadukkaita Tier-1 valmistajien tuotteita.

​Rasol Oy tarjoaa markkinoiden tehokkaimmat ratkaisut aina kustannustehokkaaseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Ratkaisut räätölöidään aina asiakaskohtaisesti.