Onninen

Hyödynnä Onnisen jäsenedut - alennukset jopa 60 %. Tutustu valikoimaan - alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin.

MTK- ja mhy-jäsenet saavat jäsenetua Onnisen varastovalikoimasta. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia. Tarvitset Y-tunnuksen ja MTK- tai mhy-jäsennumerosi. Jäsenhinnat ovat voimassa vain yrityksille (myös yksityisille elinkeinonharjoittajille joilla on Y-tunnus), jotka ovat avanneet Onniselle yritystilin. Ilmoita  tilinavauksen yhteydessä Y-tunnuksesi ja MTK- tai mhy-jäsennumerosi. Tutustu myös Onnisen toimitusehtoihin.

AVAA YRITYSTILI JA SAAT ONNISEN EDUT KÄYTTÖÖSI

Tarkistamme ensin MTK- tai mhy-jäsenyytesi alla olevan jäsentarkistuksen kautta. Seuraa ohjeita ja avaa yritystili Onniselle. Saat automaattisesti tunnuksen Onnisen verkkokauppaan.

Kirjautumalla palveluun näet suoraan omat jäsenhintasi.

Tarkistamme ensin jäsenyytesi, sen jälkeen pääset avaamaan yritystilin Onniselle

Ilmoita MTK- tai mhy-jäsennumerosi ja postinumerosi, tarkistamme jäsenyytesi. Huom! jäsennumeron pitää olla 10-numeroinen, joten mhy-jäsenen pitää lisätä 0 (nolla) eteen. Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin yritystilin avaukseen. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

ONNINEN PALVELEE

Onnisen laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteet. Lisäksi valikoima kattaa asennustöissä tarpeelliset työkalut, työvaatteet ja muut suojaimet. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai vieraile myymälässä. Onninen Express -myymälät palvelevat ympäri Suomen yli 50 myymälän voimin.