Onninen

Ota jäsenedut käyttöön helmikuun lopusta eteenpäin. Alennukset jopa 60 %. Tutustu valikoimaan - alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin.

MTK- ja mhy-jäsenet saavat jäsenetua Onnisen varastovalikoimasta. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia. Sopimushinnat ovat voimassa yritysasiakkaille, jotka ovat avanneet Onniselle asiakastilin. Muista ilmoittaa tilinavauksen yhteydessä Y-tunnuksesi ja MTK- tai mhy-jäsennumerosi. Tutustu myös Onnisen toimitusehtoihin.

Ota Onnisen jäsenedut käyttöön helmikuun lopusta eteenpäin. Jos haluat avata yritystilin jo aiemmin, voit tehdä sen täällä. Huom. kirjoita jäsennumerosi Omia toiveita -kohdassa saadaksesi jäsenedut.

ONNINEN PALVELEE

Onnisen laajasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki tarpeelliset LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteet. Lisäksi valikoima kattaa asennustöissä tarpeelliset työkalut, työvaatteet ja muut suojaimet. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai vieraile myymälässä. Onninen Express -myymälät palvelevat ympäri Suomen yli 50 myymälän voimin.

 

Liity Onnisen asiakkaaksi

Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.