Motonet

Laaja valikoima ja erinomainen saatavuus.

Motonet PRO on Motonetin yritysmyyntipalvelu. Sen asiakkaana saat käyttöösi koko maan kattavan, 39 Motonet-tavaratalon palveluverkoston. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät tuotteet muun muassa rakentamiseen ja remontointiin, pihaan ja puutarhaan, kalastukseen ja metsästykseen, vapaa-aikaan sekä autovaraosiin ja varusteisiin.

Erinomainen saatavuus takaa yrityksesi toimintavarmuuden ja järkevä hinnoittelu kilpailukykyiset hinnat.

Liity Motonet PRO -yritysasiakkaaksi

Aloita liittyminen vahvistamalla jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699. Hakemus ohjaa sinua tilinavauksessa pyydettyjen tietojen osalta. 

Ota edut käyttöösi sähköisellä tilinavauksella jo tänään

Motonet PRO -yritysasiakkuuden avaaminen on helppoa ja nopeaa. Saat edut käyttöösi saman päivän aikana. Toimi näin:

  1. Valitse asiakkuuden tyyppi, täytä pyydetyt kentät, määritä ostoihin oikeutetut henkilöt ja siirry allekirjoittamaan asiakirja sähköisesti.
  2. Saat vahvistuksen tilinavauksesta sähköpostiisi allekirjoitettuasi asiakirjan.

Mikäli sinulla on jo Motonet PRO -asiakkuus, vahvista ainoastaan jäsenyytesi asiakkuuden päivittämiseksi. Tarkistamme luottotiedot kaikkien laskutusasiakashakemusten osalta. 

Tee hankintoja nopeasti ja vaivattomasti

PRO-asiakkaana voit asioida tavaratalossa, tehdä tilauksesi etukäteen noudettavaksi joko puhelimitse tai sähköpostitse Motonet PRO Contact Centeriin, valtakunnalliseen yritysmyyntipalveluun. Yritystiliavauksen jälkeen voit asioida kaikkien Motonet-tavaratalojen PRO-tiskillä yrityksesi nimellä.

Contact Center palvelee yritysasiakkaita arkisin klo 7.30-16.30 osoitteessa pro@motonet.fi ja puhelimitse numerossa 030 621 60.

Lue lisää ja tutustu: pro.motonet.fi sekä tarkista lähin Motonet-tavaratalosi tästä.


Motonet PRO -edut

10 % alennus normaalihintaisista PRO Partner -tuotteista