Motonet

Laaja valikoima ja erinomainen saatavuus

Motonet PRO on Motonetin uusi yritysmyyntipalvelu. Sen asiakkaana saat käyttöösi koko maan kattavan, 39 Motonet-tavaratalon palveluverkoston. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät tuotteet muun muassa rakentamiseen ja remontointiin, pihaan ja puutarhaan, kalastukseen ja metsästykseen, vapaa-aikaan sekä autovaraosiin ja varusteisiin.

Erinomainen saatavuus takaa yrityksesi toimintavarmuuden ja järkevä hinnoittelu kilpailukykyiset hinnat.

Tee hankintoja nopeasti ja vaivattomasti

PRO-asiakkaana voit asioida tavaratalossa, tehdä tilauksesi etukäteen noudettavaksi joko puhelimitse tai sähköpostitse Motonet PRO Contact Centeriin, valtakunnalliseen yritysmyyntipalveluun. Avaamme myös yritysasiakkaiden oman verkkokaupan syksyllä 2020!

Contact Center palvelee yritysasiakkaita arkisin klo 7.30-16.30 osoitteessa pro@motonet.fi ja puhelimitse numerossa 030 621 60.

Lue lisää ja tutustu: pro.motonet.fi sekä tarkista lähin Motonet-tavaratalosi tästä.

Ota edut käyttöösi sähköisellä tilinavauksella jo tänään

Motonet PRO -yritysasiakkuuden avaaminen on helppoa ja nopeaa. Saat edut käyttöösi saman päivän aikana. Toimi näin:

  1. Vahvista MTK-, Mhy- tai SLC-jäsenyytesi ja siirry Motonet PRO -yritysasiakkuuden avauslomakkeelle. Mikäli sinulla on jo Motonet PRO -asiakkuus, vahvista ainoastaan jäsenyytesi asiakkuuden päivittämiseksi. Huom. jäsennumerossa pitää olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen. 
  2. Valitse asiakkuuden tyyppi, täytä pyydetyt kentät, määritä ostoihin oikeutetut henkilöt ja siirry allekirjoittamaan asiakirja sähköisesti
  3. Saat vahvistuksen tilinavauksesta sähköpostiisi allekirjoitettuasi asiakirjan

Vahvistuksen jälkeen voit asioida kaikkien Motonet-tavaratalojen PRO -tiskillä yrityksesi nimellä.

Liity Motonet PRO -yritysasiakkaaksi

Aloita liittyminen vahvistamalla jäsenyytesi MTK-, Mhy-, SLC- tai 210-alkuisella jäsennumerollasi. Huom. jäsennumerossa pitää olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen. Hakemus ohjaa sinua tilinavauksessa pyydettyjen tietojen osalta. Saat vahvistuksen, kun hakemuksesi on käsitelty. 

Valmistaudu todistamaan allekirjoitusoikeutesi. Tarkistamme luottotiedot kaikkien laskutusasiakashakemusten osalta.


Motonet PRO -edut

Tarjoamme yhdessä PRO Partner -brändien kanssa yrityksellesi erinomaiset edut: -10 % alennuksen, tarjouksia, kampanjoita ja tuotelanseerauksia. MTK-jäsenenä kerrytät hankinnoistasi vuosihyvitystä tuplana, jo ensimmäisestä eurosta alkaen.

10 % alennus normaalihintaisista PRO Partner -tuotteista