LemKem

5-7,5 % alennus aurinkoenergiaratkaisuista. Lisäksi -10 % energiaa säästävästä valaistuksesta.

Aurinkoenergian käyttöönotto parantaa tilojen energiatehokkuutta ja huoltovarmuutta. Investoimalla aurinkoenergiaan, panostat myös uusiutuvaan energiaan ja hiilineutraaliuteen.

UUSI jäsenetu: 5-7,5 % alennus aurinkoenergiaratkaisuista

Olemme neuvotelleet alennukset valmiiksi – sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja sopia asennuksesta. Jäsenetu edellyttää voimassaolevaa y-tunnusta.

Asennukset tehdään standardien mukaan omalla asentajatiimillä (maadoitukset, lämpökatkot, uv-suojaus, tuuli- ja lumikuormat, verkkoyhtiön vaatimukset). Kaikilla komponenteilla on 10 vuoden takuu - myös asennuksella.

Lemkem Oy:n alennus on portaittainen:

  • light (<20 kW) – alennus 7,5 %
  • medium (21-39 kW) – alennus 6 %
  • high (40 kW>) – alennus 5 %

Lisäksi alennus energiaa säästävistä valaistusratkaisuista -10 %.

Lemkem Oy tarjoaa ratkaisuja isommille tiloille ja Rasol Oy pienemmille. Aurinkoenergiaetu on tarkoitettu maatiloille, jotka tarvitsevat aurinkoenergiaratkaisuja yritystoimintansa käyttöön. Jäsenetu ei koske omakotitaloja eikä mökkejä.

Huom! Jäsenetu koskee tilauksia, jotka on tehty 6.9.2022 tai sen jälkeen.

Pyydä tarjous aurinkoenergiaratkaisusta tilallesi

Aloita tarjouspyynnön tekeminen vahvistamalla jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699. Seuraa lomakkeen ohjeita. Sinun tulee ilmoittaa myös y-tunnuksesi. 

Aurinkovoimalan edut maatiloille

Maatilat soveltuvat erittäin hyvin aurinkosähkön tuotantoon. Maatiloilla on todennäköisesti myös runsaasti tilaa aurinkosähköjärjestelmän kattoasennukselle tai vaihtoehtoisesti maa-asennukselle. Myös sähkön tarve on suuri maatiloilla.

Aurinkoenergia on kannattava investointi, koska se maksaa itsensä moninkertaisesti elinkaarensa aikana takaisin. Järjestelmien käyttöikä on jopa 30 vuotta. Aurinkopaneeleille luvataan 25 vuoden päähän aina vähintään 80 % tehontuottotakuu. Se tuottaa uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa ja auttaa maatilaa kohti hiilineutraaliutta.

Huoltoon ei tarvitse käytännössä käyttää aikaa, koska sade pesee paneelit, vuosihuoltoa ei tarvita, siinä ei ole liikkuvia osia eikä nesteitä tarvita. Käytännössä ideaalitilanteessa aurinkovoimalan omistajan ei tarvitse huolehtia järjestelmästä ollenkaan. Riittää kun välillä tarkkailee järjestelmän toimintaa.

Lemkem Oy

Lemkem on Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja. Se tuo itse maahan, suunnittelee, asentaa omalla asennustiimillä ja huoltaa kaikki toimittamansa voimalat. Lemkem käyttää asennuksissaan viimeisimpiä tekniikoita ja suunnittelussa uusimpia tietokonemallinnuksia. Jokainen heidän toimittamansa voimalan paneeli on lujuus- ja tehotestattu ja jokaisen hyötysuhde mallinnetaan prosentin tarkkuudella.

Oli tarpeesi hiilineutraalius, energian- ja kustannusten säästö tai huoltovarmuuden ja energiaomavaraisuuden parantaminen, Lemkem on apunasi.