Kramp Oy

Huomattava alennus koko Kramp Verkkokaupan laajasta maatalouden varaosa- ja tarvikevalikoimasta MTK- ja mhy-jäsenille.

Kramp on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Tuotevalikoimastamme löytyy oikeat osat ja tarvikkeet niin kylvö-, korjaus- kuin sadonkorjuutöihinkin. Paimiossa sijaitseva logistiikkakeskus on osa Euroopan laajuista verkostoa ja se takaa tuotteille nopeat ja varmat toimitukset.

 

Tilaaminen on helppoa ja toimitukset nopeita

 

Ratkaisumme on hyvin yksinkertainen. Jos toimit maatalousalalla ja sinulla on voimassa oleva Y-tunnus, voit saada käyttäjätunnuksen Krampin verkkokauppaan. Verkkokauppa toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, joten voit tehdä tilauksesi missä ja milloin hyvänsä.

Rekisteröityminen helppoa. Valitset vain listalta oman, lähimmän jälleenmyyjäsi, täytät lomakkeen ja lähetät sen. Saat käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi muutaman päivän kuluttua, ja sen jälkeen ulottuvillasi on koko Krampin valtava maatalousalan tarvike- ja varaosavalikoima. Voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja toimitamme tilatut tuotteet suoraan perille asti. Jälleenmyyjäsi toimii yhteyshenkilönä esim. hinnoitteluun tai palautuksiin liittyvissä asioissa, ja myös laskuttaa tilaamasi tuotteet.

Jos olet jo Krampin asiakas, voit pyytää asiakaspalvelua liittämään asiakkuutesi MTK Hankintojen sopimukseen.

Huom! Huhtikuun loppuun asti toimitamme kaikki tilaukset ilman toimituskuluja (poikkeuksena erikseen ilmoitettavat tuotteet, joista peritään rahti sen mukaan mikä todellinen rahti on, esim. puiset aitatolpat, lieteletkut ja nuolukivet lavoittain toimitettuna).

Jäsenetujen tuoteryhmät ja alennukset

Koneiden osat –  jopa -20 %
Letkut ja ruiskut – jopa -15 %
Traktorien ja ajoneuvojen osat – jopa -20 %
Verstas ja korjaamo – jopa -20 %
Eläintalous ja maanviljely – jopa -15 %
Metsä- ja viherhoitoala – jopa -15 %
Lelut, kotitaloustavarat, vaatteet ja suojavaatteet – jopa -20 %
Voimansiirto – jopa -30 %
Paineilma- ja sähkötarvikkeet – jopa -20 %
Hydrauliikka – jopa -35 %

Avaa yritystili Krampille

Vahvista jäsenyytesi alla olevan jäsentarkistuksen kautta. Seuraa ohjeita ja avaa yritystili Kramp Verkkokauppaan. Kun hakemuksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiisi käyttäjätunnuksen, jonka jälkeen Kramp Verkkokauppa on käytössäsi kaikkine ominaisuuksineen. Ulottuvillasi on koko Krampin valtava maatalousalan tuotevalikoima ja voit hyödyntää MTK- ja mhy-jäsenille tarjoamiamme alennuksia, jotka koskevat kaikkia tuotteita Kramp Verkkokaupassa. Huom. jäsennumerossa pitää olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen.


Tilinavauskampanja

Lahjaksi ruuvauskärkisarja (arvo 16,95 €, sis alv) ensimmäisen Krampin verkkokauppaostoksen yhteydessä (toim.maksu lisätään). Voimassa 31.3.2021 asti.

Osallistut arvontaan

Kaikkien Krampin tilin 31.3.2021 mennessä avanneiden kesken arvotaan CEMO Cube diesel tank 1500 l , arvo 3350 €, sis. alv.