Hevosurheilu-lehti

25 % alennus kestotilaushinnasta + kuukauden lehdet kaupan päälle.

Hevosurheilu- ja 7 oikein -lehdet ovat loistavaa ajanvietettä, mutta myös ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tiedonlähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville.
Tilaa Hevosurheilu- ja 7 oikein -lehti jäsenhintaan -25 % kestotilaushinnasta  - saat lisäksi kuukauden lehdet kaupan päälle.

Hevosurheilu-lehden tilaushinnat

  • kestotilaus 12 kk jäsenhinta 114 € (norm. 167 €)
  • kestotilaus 12 kk, lasku 2 erässä, 1. erä 59,60 € (norm. 79,50 €)
  • kestotilaus 12 kk, lasku 4 erässä, 1. erä 31,10 € (norm. 41,50 €)

7 oikein -lehden tilaushinnat

  • kestotilaus 12 kk jäsenhinta 161,25 € (norm. 225 €)
  • kestotilaus 12 kk, lasku 2 erässä, 1. erä 83,25 € (norm. 111 €)
  • kestotilaus 12 kk, lasku 4 erässä, 1. erä 43,50 € (norm. 58 €)

Erissä maksettavat tilaukset sisältävät laskutuslisän.

Kaikkiin tilauksiin jäsenetuna kuukauden lehdet kaupan päälle. Jäsenetu on pysyvä alennus, joka jatkuu koko tilausjakson ajan. 

Jäsenetu koskee vain uusia kestotilauksia, ei määräaikaistilauksia, kampanjatarjouksia tai irtonumeromyyntiä. Jos olet jo kestotilaaja, jäsenetuhinta alkaa seuraavan laskutuskauden alusta. Ilmoita tällöin jäsenyydestäsi Hevosurheilu-lehden asiakaspalveluun (tilaukset(at)hevosurheilu.fi).

Kestotilauksen irtisanomisaika on 30 vrk. Tarkemmat tilausehdot hevosurheilu.fi

Huom! Hevosurheilu- ja 7 oikein -kestotilaukset tulee tehdä erikseen jäsenalennuksen saadakseen.

Hevosurheilu-lehden kestotilaajat saavat maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston monipuolisine hakumahdollisuuksineen. Arkisto sisältää noin 110 000 sivua luettavaa vuodesta 1924 alkaen. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk. Lehtiarkistoa ja näköislehteä pääset lukemaan asiakas- sekä postinumerollasi.

Tilaa helposti

Tee Hevosurheilu- ja 7 oikein -lehtien kestotilaus alla olevan linkin kautta. Vahvista ensin jäsenyytesi, pääset sen jälkeen verkkokauppaan tekemään tilauksen. Saat alennuskoodin kirjauduttuasi. Anna koodi verkkokaupan ostoskorissa. Voit tilata myös puhelimitse tai sähköpostitse. Mainitse silloin, että olet MTK-, Mhy- tai SLC-jäsen ja anna alennuskoodi. Koodin näet jäsentunnistuksen jälkeen.

Tilaa Hevosurheilu- ja 7 oikein -lehti jäsenhintaan

Vahvista jäsenyytesi MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi ja postinumerollasi.

Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Hevosurheilun ratsastustilaajia palvelee runsaat ja monipuoliset sivut, jotka keskittyvät ratsastusuutisiin, puheenaiheisiin ja lähikuviin.  Neuvonta-artikkelit kiinnostavat hevosihmisiä lajista riippumatta. Niissä käsitellään asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä. Lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

7 oikein, alan ainoa pelilehti sisältää Suomen kaikkien totoravien käsiohjelmatiedot lähtökohtaisine vihjeineen, tallikommentteja ja vihjesysteemit kaikkiin T-peleihin, Duoon ja Troikkiin. Lehdessä on myös Veikkauksen pohjoismaisten pelikohteiden lähtölistoja. Lisäksi lehdessä on edellisen viikon ravien raportit, listaus viikon aikana raveissa kilpailevista hevosista, tietokilpailu sekä nostalgiapaloja vuosien takaa. Lehti ilmestyy keskiviikkoisin.