Grolls

Alennusta Grollsilta 10-28 % tuoteryhmästä riippuen*

Avaa yritystili Grollsille ja saat alennusta työvaatteista ja henkilökohtaisten suojainten valikoimasta Grolls-myymälöissä ja verkkokaupassa.

* Ei koske tarjoustuotteita, jäsenalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin. 

Näin saat Grollsin jäsenalennukset

Avaa yritystili vahvistamalla jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699. Ilmoita y-tunnuksesi ja seuraa ohjeita. Voit käyttää samaa tiliä myös TOOLSilla.

Käytä samaa tiliä TOOLSilla ja Grollsilla
Kun avaat tilin Grollsille, voit käyttää samaa tiliä myös TOOLSilla. TOOLSilla on laaja valikoima työkaluja, lisävarusteita ja teollisuuden komponentteja, kuten laakereita ja voimansiirtokomponentteja.
mtkhankinnat.fi/tools

Tili jo ennestään Grollsilla tai TOOLSilla?
Jos sinulla on ennestään yritystili Grollsilla tai TOOLSilla, pyydä tilisi liittämistä MTK Hankintojen sopimukseen sähköpostitse: info@tools.fi.

Näin saat jäsenedun Grollsin ja TOOLSin myymälässä
Kun sinulla on yritystili, voit maksaa laskulla tai kassalla. Voit myös tehdä ostoksia ilman yritystiliä näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia (paperikortti tai mobiili) ja kertomalla että haluat tehdä ostoksia MTK Hankintojen sopimuksella. 
Löydä lähin Grolls-myymäläsi

Näin saat jäsenedun verkkokaupassa

Kirjautumalla verkkokauppaan näet omat jäsenhintasi. Verkkokaupassa asioidessasi sinulla pitää olla erilliset kirjautumistunnukset Grollsille ja TOOLSille. Saat ne lähettämällä sähköpostia: info@tools.fi. Muista kertoa, että olet MTK-, Mhy- tai SLC-jäsen ja lisätä jäsennumerosi.

Oikeus muutoksiin pidätetään.