Euromaster

Kevyiden ja raskaiden ajoneuvojen renkaat, vanteet ja rengaspalvelut.

Saat Euromasterilta jäsenhintaan renkaat maatalous-, metsä- ja maansiirtokoneisiin, kuorma-autoihin, perävaunuihin, pakettiautoihin sekä neliveto- ja henkilöautoihin. Saat jäsenhintaan myös em. ajoneuvojen teräsvanteet ja renkaiden asennustyöt.

Hinnat jäsenille

Sovitut tuoteryhmä- ja merkkikohtaiset jäsenhinnat lasketaan kulloinkin voimassa olevasta tavarantoimittajan hinnastosta. Asennustöiden jäsenhinnat lasketaan kulloinkin voimassa olevasta Euromasterin yritysmyynnin huoltotyöhinnastosta. Mahdolliset edullisemmat kampanjahinnat pätevät kampanja-aikoina.

Ota yhteyttä omaan paikalliseen Euromaster-palvelupisteeseen ja kysy hintaa renkaille ja palveluille, joista olet kiinnostunut.

Jäsenhinnat eivät ole voimassa Euromaster Partner -liikkeissä.

Näin hyödynnät jäsenedut

Kun asioit Euromasterilla, näytäthän jäsenkorttisi etukäteen jäsenedut saadaksesi. Huomaathan, että kampanjahinta voi olla jäsenhintaa edullisempi.

Täältä löydät lähimmän Euromaster-palvelupisteen.

Euromaster

Euromaster tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, rengasalan asiantuntemusta, asiakkaillemme omistautumista sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia. Meillä voit myös huollattaa henkilö- ja pakettiautosi edullisesti.