Cramo

Jäsenalennus kaikista vuokrakoneista

Edulliset jäsenhinnat ovat voimassa heti ensimmäisestä vuokrauksesta lähtien. Alennus vaihtelee tuotteittain.

Avaa tästä tili Cramolle ja näet verkkosivuillamme kaikki tuotteet jäsenhinnoillasi! Lisää lomakkeella nimesi perään ”MTK/MHY/SLC” ja oma jäsennumerosi. Saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kirjautumaan Cramon verkkopalveluun katsomaan jäsenhintoja ja halutessasi myös tilaamaan ja palauttamaan tuotteita. Sieltä löydät jatkossa myös omat laskusi.

Huom! Jos olet jo Cramon tiliasiakas, voit tilata verkkotunnukset täältä. Lisää asiakasnumerokenttään ”MTK/MHY/SLC” ja oma jäsennumerosi.

Alennetut hinnat kaikista tuotteista seuraavissa tuoteryhmissä:
- rakennuskoneet
- maanrakennuskoneet
- maantiivistäjät
- nosto-, siirto- ja telinekalusto
- alumiinitelineet

Asioi vuokraamossa

Voit myös avata tilin tai liittää olemassa olevan tilisi MTK Hankintojen sopimukseen vuokraamossamme. Ilmoita, että haluat vuokrata tuotteita jäsenhintaan. Ilmoita tilinavauksen yhteydessä MTK-, mhy- tai SLC-jäsennumerosi.

Kirjaudu sisään nähdäksesi alennukset

Katso kirjautumisen takaa Cramon hinnasto MTK-, mhy- ja SLC-jäsenille. Vahvista jäsenyytesi MTK-, mhy-, SLC- tai 210-alkuisella jäsennumerollasi. Huom. jäsennumerossa pitää olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen.

 

Cramo

Olemme täyden palvelun rakennuskonevuokraamo ja tarjoamme rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. olosuhdehallinta-, julkisivu-, sähköistys-, valaistus-, työmaatila-, turvallisuus, etävartiointi- ja kulunvalvontapalvelut sekä koulutus. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston sekä palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Tutustu tuotevalikoimaan: cramo.fi


Esimerkkejä jäsenhinnoista

Saksilava <6m, ajettava, akku jäsenhintaan 29,00 € / pv + ALV (norm. 80,50 € / pv + ALV)

Kombivasara <55mm jäsenhintaan 19,03 € / pv + ALV (norm. 33,20 € / pv + ALV)

Alumiiniteline 1,4 x 3,0 H=3,0 UPRIGHT jäsenhintaan 19,31 € / pv + ALV (norm. 38,90 € / pv + ALV)

Tärylevy, bensiini <90kg jäsenhintaan 19,91 € / pv + ALV (norm. 35,70 € / pv + ALV)