Cramo

Jäsenalennus kaikista vuokrakoneista.

Edulliset jäsenhinnat ovat voimassa heti ensimmäisestä vuokrauksesta lähtien. Alennus vaihtelee tuotteittain.

Avaa tästä tili Cramolle ja näet verkkosivuillamme kaikki tuotteet jäsenhinnoillasi! Lisää lomakkeella nimesi perään ”MTK/MHY/SLC” ja oma jäsennumerosi. Saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kirjautumaan Cramon verkkopalveluun katsomaan jäsenhintoja ja halutessasi myös tilaamaan ja palauttamaan tuotteita. Sieltä löydät jatkossa myös omat laskusi.

Huom! Jos olet jo Cramon tiliasiakas, voit tilata verkkotunnukset täältä. Lisää asiakasnumerokenttään ”MTK/MHY/SLC” ja oma jäsennumerosi.

Alennetut hinnat kaikista tuotteista seuraavissa tuoteryhmissä:

  • Rakennuskoneet
  • Maanrakennuskoneet
  • Maantiivistäjät
  • Nosto-, siirto- ja telinekalusto
  • Alumiinitelineet

Asioi vuokraamossa

Voit myös avata tilin tai liittää olemassa olevan tilisi MTK Hankintojen sopimukseen vuokraamossamme. Ilmoita, että haluat vuokrata tuotteita jäsenhintaan. Ilmoita tilinavauksen yhteydessä MTK-, mhy- tai SLC-jäsennumerosi.

Kirjaudu sisään nähdäksesi alennukset

Katso jäsentunnistuksen takaa Cramon hinnasto MTK-, Mhy- ja SLC-jäsenille.Vahvista jäsenyytesi 2-alkuisella oiva-jäsennumerollasi tai MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerollasi sekä postinumerollasi. Jos sinulla on kysyttävää jäsennumerostasi, ota yhteyttä: info@mtkhankinnat.fi tai 040 661 8699.

Cramo

Olemme täyden palvelun rakennuskonevuokraamo ja tarjoamme rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. olosuhdehallinta-, julkisivu-, sähköistys-, valaistus-, työmaatila-, turvallisuus, etävartiointi- ja kulunvalvontapalvelut sekä koulutus. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston sekä palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Tutustu tuotevalikoimaan: cramo.fi


Esimerkkejä jäsenhinnoista

Saksilava <6m, ajettava, akku jäsenhintaan 36,02 € / pv + ALV

Kombivasara <55mm 15,08€/pv+ALV

Alumiiniteline 1,4m x 3,0m, H=3,0 16,77€/pv+ALV

Tärylevy, bensiini <90kg 13,87€/pv+ALV