AJ Tuotteet

18 %:n alennus tuhansista toimiston, varaston ja teollisuuden tuotteista.

Valitse tarpeesi mukaiset työvälineet ja kalusteet kaikkiin työtiloihisi kuten varastoon, toimistoon, pukuhuoneeseen ja työpajaan.

MTK-, Mhy- ja SLC-jäsenet saavat 18 % alennusta koko normaalihintaisesta AJ Tuotteiden valikoimasta. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia. Sopimushinnat ovat voimassa vain yrityksille, joten ostoja tehdessäsi ilmoita Y-tunnuksesi ja jäsennumerosi.

Toimitus on rahtivapaa yli 2000 euron ostoksille. Rahdin kustannukset ovat 12 % tilauksen arvosta ja minimissään 19,90 € alle 200 euron tilauksille.

NÄIN SAAT ALENNUKSEN

1. Avaa tili alla olevasta Liity asiakkaaksi -kohdasta. Tarkistamme esin jäsenyytesi jäsennumerollasi ja postinumerollasi.
2. Luo oma tili kohdasta "Uusi asiakas". Rekisteröidy AJ Tuotteiden asiakkaaksi ja kerro yrityksesi Y-tunnus siihen varattuun kenttään.
3. Kun teet tilausta, kirjoita MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerosi Tilauksen lisätiedot -kohtaan. Jäsenhinnat ovat voimassa vain yrityksille.
4. Seuraavalla kerralla asioidessasi verkkokaupassa järjestelmä tunnistaa sinut kirjautuessasi asiakasnumerollasi ja näet suoraan omat jäsenhintasi.
5. Jos tilaat puhelimitse tai sähköpostitse, muista kertoa jäsennumerosi ja Y-tunnuksesi.

AJ Tuotteet

AJ on Pohjois-Euroopan johtava yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut perheyritys. Valikoimaamme kuuluu yli 15 000 tuotetta toimisto-, varasto- ja tuotantokäyttöön. AJ:lla on oma tuotekehitys, tuotanto ja keskusvarasto, Suomessa oma projekti- ja asiakaspalvelu.

Liity asiakkaaksi

Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Vahvista jäsenyytesi MTK-, Mhy- tai SLC- jäsennumerollasi ja postinumerollasi.