AJ Tuotteet

18 %:n alennus tuhansista toimiston, varaston ja teollisuuden tuotteista.

Valitse tarpeesi mukaiset työvälineet ja kalusteet kaikkiin työtiloihisi kuten varastoon, toimistoon, pukuhuoneeseen ja työpajaan.

MTK- ja mhy-jäsenet saavat 18 % alennusta koko normaalihintaisesta AJ Tuotteiden valikoimasta. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia. Sopimushinnat ovat voimassa vain yrityksille, joten ostoja tehdessäsi ilmoita Y-tunnuksesi ja jäsennumerosi.

Toimitus on rahtivapaa yli 2000 euron ostoksille. Rahdin kustannukset ovat 12 % tilauksen arvosta ja minimissään 19,90 € alle 200 euron tilauksille.

NÄIN SAAT ALENNUKSEN

1. Tutustu tuotteisiin klikkaamalla AJ Tuotteiden verkkokauppaan alla olevasta linkistä.
2. Valittuasi tuotteet mene ostoskoriin kassalle. Syötä kampanjakoodi MTK2021 siihen tarkoitettuun kenttään. Kampanjakoodi on tarkoitettu vain uusille asiakkaille (vanhat asiakkaat saavat alennuksen automaattisesti).
3. Luo oma tili kohdasta "Uusi asiakas". Rekisteröidy AJ Tuotteiden asiakkaaksi ja kerro yrityksesi Y-tunnus siihen varattuun kenttään.
4. Kun teet tilausta, kirjoita MTK-, mhy- tai SLC-jäsennumerosi Tilauksen lisätiedot -kohtaan. Jäsenhinnat ovat voimassa vain yrityksille.
5. Seuraavalla kerralla asioidessasi verkkokaupassa järjestelmä tunnistaa sinut kirjautuessasi asiakasnumerollasi ja näet suoraan omat jäsenhintasi.
6. Jos tilaat puhelimitse tai sähköpostitse, muista kertoa jäsennumerosi ja Y-tunnuksesi.

AJ Tuotteet

AJ on Pohjois-Euroopan johtava yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut perheyritys. Valikoimaamme kuuluu yli 15 000 tuotetta toimisto-, varasto- ja tuotantokäyttöön. AJ:lla on oma tuotekehitys, tuotanto ja keskusvarasto, Suomessa oma projekti- ja asiakaspalvelu.

Liity asiakkaaksi

Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Vahvista jäsenyytesi MTK-, mhy-, SLC- tai 210-alkuisella jäsennumerollasi. Huom. jäsennumerossa pitää olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen.