Ahlsell

Huomattava alennus koko Ahlsellin laajasta teknisten tuotteiden valikoimasta.

Ahlsell tarjoaa laajan valikoiman LVI-, sähkö-, rakennus-, työkalu-, kone- ja kylmätoimialan tuotteita ja palveluita sekä suojavarusteita ja työvaatteita. Tuotteita jopa 70 %:n alennuksella. Alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin.
Huom! Myös Bondioli-nivelakselit. 

 

Helppo tilaus ja nopea toimitus

Voit tilata tuotteita verkkokaupasta, puhelimitse tai paikallisesta Ahlsellin myymälästä. Avaa tili alla olevasta linkistä ja ilmoita samalla MTK- ja mhy-jäsennumerosi. Yritystilin avaamiseksi Ahlsellin verkkokauppaan tarvitset Y-tunnuksen. Henkilöjäsen voi hyödyntää jäsenedun käymällä Ahlsellin myymälässä ja näyttämällä MTK- tai mhy-jäsenkortin.

 

Osta verkkokaupasta

Kun kirjaudut verkkokauppaan näet omat asiakashintasi. Verkkokaupasta tilattuna varastotuotteet voidaan toimittaa jo seuraavana päivänä tilauksesta yritystiliasiakkaille.

Yli 400 euron arvoisesta verkkokauppatilauksesta et maksa toimitusmaksua.

Liity Ahlsellin asiakkaaksi

Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Huom. jäsennumerossa pitää olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen. Jos sinulla on ongelmia tilinavauksessa, lähetä viesti os. mtk@ahlsell.fi.


Näin käytät Ahlsellin verkkoalustoja

Verkkoalustat helpottavat ostoksien tekemistä ja hallinnointia, helppoa ja näppärää suoraan puhelimestasi.