Ahlsell

Huomattava alennus laajasta teknisten tuotteiden valikoimasta, jopa 70%

Ahlsell tarjoaa laajan valikoiman LVI-, sähkö-, rakennus-, työkalu-, kone- ja kylmätoimialan tuotteita ja palveluita sekä suojavarusteita ja työvaatteita. Tuotteita jopa 70 %:n alennuksella. Alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin.
Huom! Myös Bondioli-nivelakselit. 

Helppo tilaus ja nopea toimitus

Voit tilata tuotteita verkkokaupasta, puhelimitse tai paikallisesta Ahlsellin myymälästä.

Yrittäjäjäsen: näin teet tilinavauksen

Avaa tili alla olevalla lomakkeella. Ilmoita MTK-, mhy- tai SLC-jäsennumerosi ja postinumerosi. Yritystilin avaamiseksi Ahlsellin verkkokauppaan tarvitset Y-tunnuksen.

Henkilöjäsen: näin saat Ahlsellin jäsenedut

Jos olet  henkilöjäsen voit  hyödyntää jäsenedun käymällä Ahlsellin myymälässä ja näyttämällä voimassa olevan MTK-, mhy- tai SLC-jäsenkortin.

Osta verkkokaupasta

Kun kirjaudut verkkokauppaan näet omat asiakashintasi. Verkkokaupasta tilattuna varastotuotteet voidaan toimittaa jo seuraavana päivänä tilauksesta yritystiliasiakkaille.

Yli 400 euron arvoisesta verkkokauppatilauksesta et maksa toimitusmaksua.

Liity Ahlsellin yritysasiakkaaksi

Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Voit kirjautua MTK-, mhy-, SLC- tai 210-alkuisella jäsennumerollasi. Huom. jäsennumerossa tulee olla 10 numeroa, joten mhy-jäsennumeroon on lisättävä 0 (nolla) eteen. Jos sinulla on ongelmia tilinavauksessa, lähetä viesti os. mtk@ahlsell.fi.


Näin käytät Ahlsellin verkkoalustoja

Verkkoalustat helpottavat ostoksien tekemistä ja hallinnointia, helppoa ja näppärää suoraan puhelimestasi.