Onninen

Tutustu Onnisen valikoimaan ja hyödynnä jäsenedut. Alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin.

MTK-, Mhy- ja SLC-jäsenet saavat jäsenetua Onnisen varastovalikoimasta. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia. Tarvitset Y-tunnuksen ja jäsennumerosi. Jäsenhinnat ovat voimassa vain yrityksille (myös yksityisille elinkeinonharjoittajille joilla on Y-tunnus), jotka ovat avanneet Onniselle yritystilin. Ilmoita  tilinavauksen yhteydessä Y-tunnuksesi ja MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerosi. Tutustu myös Onnisen toimitusehtoihin.

AVAA YRITYSTILI JA SAAT ONNISEN EDUT KÄYTTÖÖSI

Tarkistamme ensin MTK-, Mhy- tai SLC-jäsenyytesi alla olevan jäsentarkistuksen kautta. Seuraa ohjeita ja avaa yritystili Onniselle. Saat automaattisesti tunnuksen Onnisen verkkokauppaan.

Kirjautumalla palveluun näet suoraan omat jäsenhintasi.

Tarkistamme ensin jäsenyytesi, sen jälkeen pääset avaamaan yritystilin Onniselle

Ilmoita MTK-, Mhy- tai SLC-jäsennumerosi ja postinumerosi ja seuraa ohjeita. Täyttämällä lomakkeen pääset eteenpäin yritystilin avaukseen. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

ONNINEN PALVELEE

Onnisen laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteet. Lisäksi valikoima kattaa asennustöissä tarpeelliset työkalut, työvaatteet ja muut suojaimet. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai vieraile myymälässä. Onninen Express -myymälät palvelevat ympäri Suomen yli 50 myymälän voimin.

 


Apua verkkoasiointiin videoista

Askarruttaako verkkoasiointi? Anna Lepin auttaa!
Tutustu verkkokauppamme napakoihin ohjevideoihin täällä.